Een warme liefdevolle omgeving voor kwetsbare ouderen!

Aangenaam!

Wij zijn Sjors van Gelder en Lieke Deenen, uw ondernemerskoppel van Het Andere Wonen Milsbeek.

Het is voor ons een grote eer om bewoners welkom te heten vanuit onze huiselijke plek. Het realiseren van deze woonvorm in het mooie Milsbeek maakt ons trots. De gedachte van het zo lang mogelijk blijven voeren van je eigen regie sluit volledig aan bij hoe wij in het leven staan.

Onze beider achtergrond ligt in de ouderenzorg. Zo heeft Sjors, na zijn opleiding verpleegkunde en management, 42 jaar ervaring in het leiden van verschillende teams in uiteenlopende zorgorganisaties. Ook is hij actief geweest in de zorgbemiddeling. Lieke heeft de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4 gevolgd, met activiteitenbegeleiding als differentiatie. Naast activiteitenbegeleidster is zij binnen de ouderenzorg ook werkzaam geweest als verzorgende en gastdame.

Het bundelen van onze achtergrond, kennis en vooral de mooie ervaringen, vormt de sterke basis waarop wij Het Andere Wonen Milsbeek bouwen. Het is dan ook onze ambitie om, samen met ons team, een warme en liefdevolle omgeving te creëren. Zodat kwetsbare ouderen, dankzij de juiste ondersteuning, zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Een plek waar we naar persoonlijke wensen en behoeften kijken zodat de regie, zoals gezegd, zo lang mogelijk in eigen handen blijft.

Denkt u nu, ‘Daar wil ik misschien wel wonen…’, dan bent u van harte welkom om vrijblijvend eens een kijkje te komen nemen in Het Andere Wonen Milsbeek.

De koffie staat klaar, tot dan!

Persoonlijke aandacht, zorg op maat, maar bovenal doen
waarom je het vak 
in bent gegaan; zorgen voor je bewoner.”

“Wij bieden een plek waar we naar de persoonlijke wensen en behoeften van onze bewoners kijken zodat de regie zo lang mogelijk in eigen handen blijft.”
Wilt u meer weten over ons?
Stuur ons uw vraag.
Stel hier uw vraag
Wilt u meer  weten over
Het Andere Wonen Milsbeek?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.